085 401 81 92 (ook WhatsApp) info@deassistent.com


Samenwerking – Praktische informatie 


Afstemmend gesprek:

“Succes is het resultaat van een goede voorbereiding”. Ofwel, een zorgvuldige intake is een essentiële eerste stap om te zorgen dat we van beide kanten heldere verwachtingen scheppen. Tijdens het eerste gesprek bespreken we alle benodigde informatie, zodat we goed in beeld hebben hoe de werkzaamheden en het uiteindelijke resultaat wenselijk zijn. Op basis van deze eerste indruk en een persoonlijk c.q. online kennismakingsgesprek, merken we wederzijds al gauw of er een passende match is. 

 

Facturatie en betaling:
Je ontvangt maandelijks een factuur en gespecificeerde urenverantwoording van de uitvoering van werkzaamheden. De werkuren zijn ofwel duidelijk vooraf vastgesteld (bijvoorbeeld 4 ‘vaste’ uren per week in het geval van ‘vastliggende’ bereikbaarheid of klantenservice-dienst , of simpelweg afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden i.c.m. de daarvoor benodigde werkuren.
Er kan tevens door middel van het bepalen van een ‘budget’  worden gewerkt; in overleg wordt er een schatting van de benodigde tijd voor de gewenste werkzaamheden / uitkomst of gemiddelde tijd aan service per week (of maand) gedaan. Wanneer de werkzaamheden richting maximum van het budget lopen, wordt dit aangegeven. Zo zul je nooit onaangenaam verrast worden.

De betaaltermijn is 2 weken, automatische incasso is ook een mogelijkheid.