085 401 81 92 (ook WhatsApp) info@deassistent.com

Op zoek
naar eenVirtueel / Persoonlijk Assistent?

 

Kan ik jou wellicht voorthelpen?

Ben jij ooit eens aangenaam rustig met het idee van vrijheid en succesvol ondernemen begonnen, en merk je dat je inmiddels steeds minder tijd overhoudt voor juist datgene waar jij goed in bent en blij van wordt? Meer dan ooit ervaar ik om me heen dat er behoefte is aan kwalitatieve (remote) ondersteuning, en in flexibiliteit in zowel tijd als werkplek- onafhankelijkheid.

Ik werk zelf bijzonder graag samen met gedreven professionals met een verhaal, een ongeremd enthousiasme in hetgeen ze doen en ben heel zuinig op deze samenwerkingen.
Omdat ik inmiddels goed weet hoe fijn het is om te ontzorgen en ontzorgd te kunnen worden, én omdat er veel vraag en aanbod op m’n pad komt, vind ik het zonde om hierin niet iets voor anderen te betekenen. 
Graag help ik dan ook bij de bemiddeling van vraag en aanbod tussen professionals, zodat het mes aan beide kanten snijdt.

Vind jij het ook belangrijk om te kunnen blijven doen waar je van houdt, en tijd en energie over te houden voor andere zaken?
Dan hoop ik je in een mooie match te kunnen voorzien.
Ik ken diverse interessante VA/PA’s (met verschillende expertises) die openstaan voor samenwerkingen. Om te kijken of er een match is en ik eventueel iemand aan je kan voorleggen, verneem ik graag van je. 

…Omdat je geen kostbare tijd meer wilt verliezen, maar bezig wilt blijven met jouw passie ✔ 

 

Welkom:

5 + 2 =

Ben je benieuwd of ik je kan voorzien aan een mooie match?

Neem dan vooral contact op via dit contactformulier of laat je bericht en gegevens achter per e-mail via:  jenine@deassistent.com  

Dan neem ik met plezier contact met je op om je te informeren over de mogelijkheden & werkwijze bij bemiddeling. 

Ik kijk er naar uit je te helpen!