085 401 81 92 (ook WhatsApp) info@deassistent.com

 

 

 

 

 

 

 

Waarom de Assistent?

 

Missie…

de Assistent ontzorgt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent! 


Visie… 

Een continue veranderende economie zorgt dat organisaties en mensen behoefte hebben aan flexibiliteit en ontzorging van werkzaamheden bij werkdruk.

Een overschot aan werk en kwalitatieve Assistentes in overvloed… Toch is er een ‘gat’ binnen vraag en aanbod;  werkzaamheden van 1 tot ± 16 uur per week/maand zorgen doorgaans maar voor weinig aansluiting. Juist déze kloof tussen te veel werk om zelf te doen en te weinig om er een vast iemand voor in dienst te nemen, wil de Assistent graag helpen dichten. Door het inzetten van de Assistent, kun je met minder risico en op veranderlijke wijze meegaan met deze schommeling in werkzaamheden en werkdruk, waardoor jij tijd overhoudt en ruimte creëert voor andere zaken.

Belofte… 

Ontzorgen zodat jij kunt doen waar je goed in bent! Dat is de missie. Dit betekent dat je als opdrachtgever het vertrouwen moet hebben dat je ook werkelijk ontzorgd wordt.
Werk uit handen kunnen geven is echter niet vanzelfsprekend makkelijk. Je wilt immers dat de uitkomst wel naar verwachting wordt gerealiseerd.

Maar wat als dit niet gebeurt? Blijf jij met de kosten en verspilde uren achter?
Bij de Assistent niet! Ben je namelijk niet tevreden over de van beide kanten duidelijk overeengekomen werkzaamheden / uitkomst, dan heb je ook geen kosten.

× Vraag aan De Assistent?