085 401 81 92 (ook WhatsApp) info@deassistent.com

 

 

 

 

 

 

 

Waarom de Assistent?

 

Missie…

de Assistent ontzorgt & bemiddelt, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent en blij van wordt. 


Visie… 

 Er is en blijft steeds meer behoefte komen aan flexibiliteit in ontzorging van en support bij werkzaamheden.

Een overschot aan werk en kwalitatieve ondersteuning in overvloed… Toch is er een ‘gat’ binnen vraag en aanbod;  werkzaamheden van 1 tot ± 16 uur per week/maand zorgen doorgaans maar voor weinig aansluiting. Juist voor déze kloof tussen te veel werk om zelf te doen en te weinig om er een vast iemand voor in dienst te nemen, is het in zee gaan met een VA / PA op afstand een ideale uitkomst. Door deze manier van (samen)werken, kun je met minder risico en op veranderlijke wijze meegaan met schommelingen in werkzaamheden en werkdruk, waardoor jij tijd overhoudt en ruimte creëert voor andere zaken.

Belofte… 

Ontzorgen zodat jij kunt doen waar je goed in bent! Dat is de missie. Dit betekent dat je als opdrachtgever het vertrouwen moet ervaren dat je ook werkelijk ontzorgd wordt.
Werk uit handen kunnen geven is echter niet vanzelfsprekend makkelijk. Je wilt immers dat de uitkomst wel naar verwachting wordt gerealiseerd en bovendien dat jij jouw klanten/relaties met een gerust hart aan mij kunt overlaten. 

Maar wat als dit niet gebeurt? Blijf jij met de kosten en verspilde uren achter?
Bij de Assistent niet! Ben je namelijk niet tevreden over de van beide kanten duidelijk overeengekomen samenwerking / gewenste uitkomst, dan heb je ook geen kosten.