085 401 81 92 (ook WhatsApp) info@deassistent.com

Wat zijn de ervaringen?

‘’ Een PA/VA in de arm nemen is best een lastige beslissing. Enerzijds wil je iemand met wie je goed kan opschieten, anderzijds iemand die je ondersteunt om juist die vlakken waar je als ondernemer/bedrijf ondersteuning in nodig hebt, van je over te nemen. Probeer dan maar eens een goede match te vinden.

Jenine heeft ‘all what it takes’ om een goede PA/VA te zijn. Ze is heel sociaal, empathisch én punctueel en gestructureerd. 
De mix van die kwaliteiten is voor mij heel bijzonder in deze wereld en daarmee is de Assistent / Jenine echt uniek en een enorme toevoeging voor ieder bedrijf! ”

Arjen Banach,
Keynote spreker en schrijver 

” Deze manier van ‘hulp op afstand’ bevalt meer dan goed! Voorafgaand had ik enige twijfel over dat het elkaar niet lijfelijk zien, tot afstand zou leiden en onze relatie klinisch zou maken. Het tegenovergestelde is echter waar en stiekem betrap ik mij erop dat ik vaak gewoon voor de gezelligheid bel. De druk op mijn agenda loopt steeds verder op, dus Jenine is buiten zakelijk mijn poortwachter, ook gewoon een uitlaatklep.

Verder resulteert het erin dat ik vele malen effectiever ben, doordat ik mij kan focussen op de dingen waar ik goed in ben. Jenine levert dan ook letterlijk geld op! Als ik alle afspraken en administratie zelf zou moeten doen, dan denk ik dat ik morgen ofwel failliet of ziek ben.

Het enige dat geen match met de Assistent zou zijn (Jenine inmiddels kennende); boekhoudkundige taferelen, belregisters, mensen zonder humor en zeker geen klagers. Ik denk dat Jenine floreert in haar menselijk contact en enkel en alleen exelletjes invullen, maakt haar niet gelukkig.
Ze heeft mij geholpen een steady workflow op te zetten en dat zie ik bij veel bedrijven ontbreken.

Als laatste wil ik graag kwijt; ‘schoenmaker blijf bij je leest’. Dit had ik dus jaren eerder moeten doen. Doordat Jenine ontzorgt kan ik voor anderen zorgen. Zo lang wij dus allebei blijven doen wat we leuk vinden,  gaan wij samen wel 80 worden. ”

Niek van den Adel,
Keynote spreker en schrijver 

” Al enige tijd worden wij ontzorgd door Jenine van de Assistent. Ze is een kei in het ondersteunen van onze klantenservice, altijd correct, nauwkeurig en vriendelijk.

Daarnaast pakt ze verschillende projecten op. Dit doet ze vakkundig, enthousiast en op tijd. Ze is ook zeker, ondanks de feitelijke grote afstand, van waarde hier omdat ze goed meedenkt en oplossingen aandraagt. Zo hebben we enkele projecten die al een hele tijd bleven liggen, kunnen oppakken.

Vooraf was ik huiverig om een assistent op afstand te hebben, maar achteraf had ik Jenine eerder moeten inschakelen. Aangezien ze na een korte inwerktijd heel zelfstandig werkt, kun je met een gerust hart taken aan haar overlaten.

Ik zou zeker aanraden om met de Assistent te werken als je zelfstandig of met een klein team werkt en secretariële of klantenservice gerichte taken (deels) wilt uitbesteden. ”

Hanneke Fiddelaers,
Eigenaresse Publicatiebureau In de Wolken & 

Expertisecentrum Omgaan met Verlies

” Vooraf gezien zag ik eigenlijk al geen belemmeringen ten aanzien van het werken met een secretaresse op afstand.
Het daadwerkelijk uit handen geven (vooral omdat ik het altijd zelf en alleen heb gedaan), was echter wel iets dat geleidelijk moest worden opgebouwd.

Sinds ik de smaak te pakken kreeg en merkte hoe flexibel en prettig de werkzaamheden op afstand mogelijk zijn, kwam er steeds meer continuïteit in het delegeren.

De ervaringen en resultaten zijn goed!

Ik zou de Assistent in principe aanraden aan alle klanten die net iets meer nodig hebben dan een standaard assistent / secretaresse. ”

Erik Lichtenberg,
Eigenaar Lichtenberg Vastgoed / Livago 

‘’ Ik wist dat ik graag met een VA wilde werken, maar dan is het zaak een goede match te vinden. Jenine werkte al eerder met een collega van mij en hij was zeer positief. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik ook met haar ben gaan samenwerken. Twijfels over het werken met een VA had ik wel in een eerder stadium. Maar als je het eenmaal doet, wil je niet meer terug. Jenine neemt zoveel werk, waar ik geen energie van krijg, bij me uit handen; ik zou heel verdrietig worden als ik het allemaal zelf weer zou moeten doen.

De ervaring en resultaten zijn alleen maar positief. Het contact met klanten loopt zelfs soepeler dan wanneer ik het zelf zou doen. Mijn klanten geven veel complimenten over het contact dat ze met Jenine hebben. Dan weet je dat het goed zit.

Ik zou de Assistent aanbevelen aan alle bedrijven waar menselijk contact belangrijk is. Daar is ze gewoon erg goed in. Nog specifieker is Jenine gespecialiseerd in het ondersteunen van sprekers en trainers. Dat betekent dat ze heel veel ballen tegelijk in de lucht moet houden en het overzicht moet kunnen bewaren. Dat doet ze als geen ander.

Een absolute aanrader! ‘’

Sydney Brouwer,
Keynote spreker en schrijver 

”  Jenine is een plezierige dame in de omgang, die haar werk erg serieus neemt. Ze pakt zaken snel op en werkt geconcentreerd en gestructureerd. 

Zij bezit de juiste vaardigheden die van een ervaren en allround officemanager mag worden verwacht. Daarnaast heeft ze de benodigde skills voor het omgaan met social media kanalen, mede door haar goede taalgevoel.

Door haar werkwijze is Jenine zeer geschikt als officemanager en als personal assistant. ”

drs. Folkert Bakx,
Managing Director Thrinon Invest & Lastagio Investments

 (in dienstverband 2016-2018, vóór de start als zelfstandige)