085 401 81 92 (ook WhatsApp) info@deassistent.com

Persoonlijk Assistent
(op afstand)

 

 

Heb je behoefte aan een secretaresse, personal assistant, officemanager, management-assistent… oftewel secretariële support, maar is er geen ruimte of niet genoeg werk om er een secretaresse voor in vaste dienst te nemen? Of kan de huidige bezetting wellicht versterkt worden met een aantal uur per week / maand? Dan is de Assistent dé oplossing!

Voor veel werkzaamheden is het niet nodig om over management op locatie te beschikken. Juist de ontzorging op afstand biedt dan flexibele voordelen. Analiseer in hoeverre de support echt op locatie zou moeten plaatsvinden, om je te ondersteunen. Op afstand kunnen er namelijk erg veel werkzaamheden uit handen worden genomen, zeker wanneer je gewend bent om digitaal te werken.

Afhankelijk van de voorkeur wordt het contact met jou als opdrachtgever middels telefoon, e-mail, whatsapp of tijdens een afspraak op locatie onderhouden. Iedereen werkt nu eenmaal graag op zijn eigen, persoonlijke manier.

Wat kan de Assistent zoal voor je betekenen?

Het verzorgen van een breed scala aan voorkomende secretariële en organisatorische werkzaamheden. Van agenda-,  telefoon-, en mailbeheer, klantensupport-/ beleving en correspondentie, planning en organiseren tot redigeren en sparringsmogelijkheden. 

Voordelen

Flexibel

Een Assistent op afstand is flexibel in haar tijdsindeling en gewend om makkelijk te schakelen. Er hoeft geen werkplek beschikbaar te worden gesteld, aangezien ze zelf een werkplek ter beschikking heeft en uiteraard over de nodige professionele middelen en programma’s beschikt.  

Zelfstandig en vooruitstrevend

Vanwege de continue vernieuwingen in de markt en het uitvoeren van werkzaamheden voor diverse relaties, is juist een zelfstandige Assistent  continu op de hoogte van de nieuwste systemen en tools op uiteenlopende gebieden. Om mee te kunnen gaan in de modernisering en de flexibiliteit en gemakken te kunnen blijven garanderen, zal een PA / VA zich altijd willen (en moeten) blijven ontwikkelen.

Alleen wanneer nodig 

Je betaalt alleen voor de uren die de Assistent daadwerkelijk voor je werkt; een rustige periode betekent dan ook minder uren. Zo draai je optimaal mee in de behoefte aan ondersteuning bij werkdruk ten opzichte van de schommelingen in je veranderlijke bedrijfsleven / ondernemerscyclus. Wel zo logisch en economisch verantwoord, toch? Al vanaf één uur per week is de Assistent inzetbaar.

Risico-/ verplichtingsloos 

Geen uit te betalen vakantie-/ verlofdagen, niet gebonden zijn aan contractuele dienstverbanden en daarnaast zijn verplichte verzekeringen of pensioensvoorzieningen  niet van toepassing. Zonder risico’s of verplichtingen op flexibele wijze profiteren van het uit handen geven van werkzaamheden en vooral zelf blijven doen waar je goed in bent en energie van krijgt.

 

…. En vooral, P E R S O O N L I J K.