085 401 81 92 (ook WhatsApp) info@deassistent.com

Ontstaan en het gezicht van de Assistent


Om mij heen ervaar ik dat er meer dan ooit behoefte is aan flexibiliteit, zowel wat betreft in uren als in werkplekonafhankelijkheid. 12,5 jaar als secretaresse in loondienst leek me een perfect moment om zelfstandig de passie en veelzijdigheid van het vak voort te zetten met daarbij de vrijheid samen te werken met mensen met een verhaal, 
een echte passie voor hetgeen ze doen!

Werkplezier vind ik ontzettend belangrijk. Doen waar je goed in bent én energie van krijgt.
Als ik m’n passie in m’n werk steek, kun jij je ook weer volledig focussen
op waar het jou écht om draait. ”

Persoonlijke groet,
Jenine Post

 

***
Ps. Ben je op zoek naar een Executive (Remote) Assistant op specifiek (vak)gebied,
neem gerust contact op,
ik ken en werk samen met betrouwbare selectieve partners en help je graag aan de juiste match!

***